Werkwijze Interieurcoaching

Intake bij jou thuis

Onze eerste afspraak vindt bij jou thuis plaats. Jouw omgeving geeft mij een goed beeld van wie jij bent en wat je interesses zijn. We bekijken samen wat je interieurwensen zijn en hoe we hier een creatieve passende invulling aan kunnen geven.

Offerte

Ik maak een inschatting hoeveel tijd ik voor jouw interieurplan nodig heb, welke afhangt van de omvang en je wensen. De offerte stuur ik per mail, daarna hebben we telefonisch contact om deze samen door te nemen.

Ontwerpfase

In deze fase ben ik druk aan het werk om een compleet interieurplan op maat te maken. Ik maak een overzichtelijke plattegrondtekening (hand getekend) en maak een moodboard per ruimte zo krijg je een idee hoe jouw woning er uit kan komen te zien.

Eindpresentatie

Dit gesprek vindt ook plaats bij jou thuis. We nemen het gehele plan samen door en passen aan waar nodig om zo tot een compleet interieurplan te komen. Meestal is een verandering in huis mentaal een grote stap,  daarom raad ik het aan om het plan in stapjes uit te voeren en gefaseerd te wennen aan de nieuwe situatie. Zo groei je geleidelijk in je nieuwe interieur.

Personal shopping

In een grote woonwinkel gaan we samen inspiratie opdoen en kijken heel gericht naar de juiste items die het interieur gaan maken. Met het interieurplan & moodboard in de hand kunnen we ter plekke combinaties maken om een duidelijk beeld te krijgen van vormen, kleuren, texturen en materialen. 

De uitvoering

Aan de hand van het interieurplan kan het inkopen en het klussen beginnen. In deze fase komt alles samen: meubels, vloeren, verlichting, kleuren, materialen, raambekleding ‚Äčen accessoires.  Voor klussen zoals het schilderwerk of een verbouwing heb ik een uitgebreid netwerk die we kunnen inzetten. 
Copyright 2022-2023 Robert-Jan van Noord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram