Gastheer aan huis

Met mijn jarenlange ervaring, heb ik m'n sporen inmiddels wel verdiend in de horeca. Ik heb gewerkt als gastheer en als manager, waarbij ik veel zaken heb opgezet en heb laten groeien. Tegenwoordig verdien ik mijn brood met het ontwerpen van interieurs, maar het gastheerschap zit verankert in mijn DNA.

Zo nu en dan vind ik het heerlijk om weer even in mijn oude rol te kruipen en gasten tijdens een diner of feestje een fijne tijd te bezorgen. Een restaurant ervaring in uw eigen huis en ontzorgen is wat ik voor u en uw gasten kan verzorgen. Wilt u meer weten neem dan contact met mij op.

Bloemen ter aankleding van uw diner? ik werk graag samen met o.a. bloemiste Mariette de Ridder

Copyright 2022-2023 Robert-Jan van Noord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram