Buiten

Buiten als verlengstuk van je woonomgeving? Ik werk hiervoor graag samen met mijn vriend Mark Kino van Gedeelde Ruimte. In zijn concepten speelt de gedeelde ruimte een belangrijke rol. 'Denk er maar eens over na: een ruimte gebruik je nooit alleen, die deel je. Altijd verwelkom je wel iemand in je tuin, de speelplaats of een andere groene ruimte. Dat neem Mark mee in zijn vormgeving. 

Hij denkt graag mee met de opdrachtgever, en geeft advies. 'Ik ga een gesprek aan om alle wensen te bespreken, en maak vervolgens een mood board. De volgende stap is het opstellen van een beplantingsplan. Na iedere fase stem ik weer af met de klant: is het gevoel goed, en zijn we op de juiste weg?' Uiteindelijk ontstaat er een ruimte die origineel is, anders dan anders. Of het nu gaat om een terras, een grote tuin of kunstobject. Ruimte komt altijd met een unieke invulling. De mogelijkheden zijn onbegrensd, de creativiteit ook.
Copyright 2022-2023 Robert-Jan van Noord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram